Özdilek

Eğitim

CHP’den sandık güvenliği eğitim programı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde KYÖD’de Sandık Güvenliği Eğitim Programı’nı gerçekleştirdi.

20 Haziran 2018 Saat: 16:22
CHP’den sandık güvenliği eğitim programı
CHP’den sandık güvenliği eğitim programı

Geniş katılım

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü KYÖD’de Sandık Güvenliği Eğitim Programı gerçekleştirdi. Osman İlhan Cebeci ve İlhan Özdemir’in gerçekleştirdiği sunuma CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan ve partililer katılım gösterdi.

İnteraktif bir eğitim

Yaklaşık 300 sandık görevlisi ve müşahidin izlediği Sandık Güvenliği Eğitimi Programı’nda İlçe Eğitim Sekreteri Osman İlhan Cebeci’ye ve eğitimi verecek olan CHP Parti Okulu Eğitmeni Ekrem Özdemir’e teşekkür ederek bu seçimde en önemli görevin sandık güvenliği olduğunu ve bu nedenle sandık görevlilerinin işlerini büyük bir ciddiyetle yapmaları gerektiğini belirtti. Daha sonra eğitmen Ekrem Özdemir, sandık görevlilerine yaklaşık bir buçuk saat karşılıklı soru cevap şeklinde interaktif bir eğitim verdi.

Etiketler: Hakan Çakar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat