Özdilek

Güncel

CHP’den Ergün Demir’e ziyaret

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyeleri, gözaltına alındığı gün tüm hukuk ve yönetim hukuk kadroları ile destek verdikleri gazeteci Ergün Demir’i ziyaret etti.

27 Eylül 2018 Saat: 19:15
CHP’den Ergün Demir’e ziyaret
CHP’den Ergün Demir’e ziyaret

Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim’in ve ailesinin yaşadığı buhranı kamuoyuna duyurmasının ardından gözaltına alınarak serbest bırakılan Astakos Haber Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ergün Demir’i CHP İl Örgütü ziyaret etti. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Suca Omurca, Sabriye Şahin, Hasan Akar, Derince İlçe yöneticisi Ali Doğan, partinin eski il yöneticilerinden Tamer Aktaş ve parti üyesi Erhan Akpınar ziyarette hazır bulundu.

 

Bir kez daha teşekkür ediyorum

Gözaltına alındığı gün ilk olarak İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a ulaştığını hatırlatan gazeteci Ergün Demir, “Parti üyeniz Duygu Tekdemir avukatlığımı üstlendi. Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcınız Berna Çetin, Yiğit Timur, Anıl Acurman gözaltı süreci boyunca hukuki destek vererek yanımda oldu. Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet beni hiç yalnız bırakmadı. Vermiş olduğunuz destekten ötürü size bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Müsaade etmeyeceğiz

İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise yaşananların haber alma ve yapma özgürlüğüne aykırı olduğunun bir kez daha altına çizerek, “Krizi kabul edip, insanların hayatlarına daha yakından baksalar zaten bunlar yaşanmazdı. Gazetecilik asla suç değildir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak adaleti ve demokrasiyi her zaman savunacağız. Her kesimden insanı haksızlıklara karşı sessiz kalmaya, sindirmeye çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat