Özdilek

Siyaset

CHP Çayırova İlçe Başkanlığında Çetin Hartamacı getirildi

Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan önceki Başkan Selahattin Kayanın yerine Başkan yardımcısı Çetin Hartamacı Vekalet etmek üzere görevlendirildi.

1 Kasım 2018 Saat: 15:29
CHP Çayırova İlçe Başkanlığında Çetin Hartamacı getirildi
CHP Çayırova İlçe Başkanlığında Çetin Hartamacı getirildi

CHP Çayırova İlçe Başkanlığında Çetin Hartamacı getirildi

İlçe Başkan vekili Çetin Hartamacı yaptığı açıklamada şu görüşlere değindi;

Mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi nin bir üyesi iken Çayırova ilçe yönetiminde başladığım başkan yardımcılığı görevim süresince bilği ve siyasi donanımında zerre tasarruf etmeden benimle paylaşan sayın ilçe başkanım Selahattin Kaya 'nın Belediye başkan aday adayı olması münasebetiyle boşalan ı

İlçe başkanlığı görevine beni layık görüp teveccu gösteren yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğumuz bu tevveccüye layık olmak için azimle çalışacağımdan hiç kuşkunuz olmasın . Bu görevi icram süresince siz yönetim kurulu üyeleri ,Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ve Çayırova’ lı yurttaşlarımızın tamamını kucaklamak ilke ve amacım olduğu bilinmesini isterim. İlçe başkanlığın süresince aldığım sorumluluğun ve  misyonun bilinciyle  sayın ilçe başkanım Selahattin Kaya'nın bıraktığı noktadan devam edeceğimden kimsenin kuşkusu  olmasın dedi.

Çetin Hartamacı Kimdir 

1962 Giresun doğumlu ilk ve orta ve lise Giresun bulancakta tamamladı. 1987 yılında özel bir bankada memur olarak başlayıp 2013 yılında müdür olarak emekli olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat