Özdilek

Siyaset

CHP ÇAYIROVA’DA İDDİALI

CHP gecesinde muhteşem kalabalık ve herkesin orada olması Meriç’i coşturdu ,Çayırova’yı kesin kazanırız dedi.

24 Mart 2013 Saat: 19:48
CHP ÇAYIROVA’DA İDDİALI
CHP ÇAYIROVA’DA İDDİALI

Çayırova CHP İlçe başkanlığı, öğretmenevinde düzenlediği dayanışma yemeği düzenledi. Öğretmeninin koridorlarını bile dolduran kalabalık, İlçe Başkanı Rasim Meriç’e duygulu anlar yaşatırken, Meriç, il başkanı, milletvekilleri elele ve çok çalışarak yerel seçimlerde iktidar olacaklarını söylediler.

Kadın kolları ve Gençlik kolları ile başarılı bir şekilde organize ettiği geceye, Çayırova’nın siyaset dünyasının tüm isimleri eksiksiz katıldı. Geceye, İl başkanı Yalçın Kuşkan, Milletvekillleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, eski belediye başkanı Timur Koç,Kocaeli eski Milletvekili Hikmet erenkaya,  Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Fahri Örengül, Parti meclisi üyesi Dr. Ömer Kurtiş, İzmit İlçe başkanı Selman Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar,Darıca İlçe başkanı Selman Kösali, derince ilçe Başkanı Hakan Savaş, İl genel Meclisi üyesi Talat Osmanoğulları, İl kadın kolları başkanı Sevim Özen, İl yöneticileri Nuri Kaymak, Musa Yılmaz ve Ahmet Özmet, Gebze Kadın kolları Başkanı Kıymet Ayan, Çayırova kadın kolları Başkanı Türkan  Kılıç, İl gençlik kolları başkanı Ozan Aksu,  Çayırova Gençlik kolları Başkanı Cengiz Eroğlu,  Milletvekili eski adayı Tahsin Tarhan, Belediye eski başkan adayı Dr. Hamit Tandoğdu, eski ilçe başkanı Oruç Gökbulak, Lütfi  İlhan, Ali Koç, Yılmaz Uçak, meclis üyeleri Veysel Suludere ve Mehmet Ali Kaplan göze çarpanlar arasındaydı.

“ÇAYIROVA’DA KENTLENDİK”

Çok sayıda müzik gurubunun da yer aldığı gecenin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı  Rasim Meriç, artık partilerinde birbirini yıpratma, adaylık sürecinde kırılma ve kırmaların geride kaldığını, herkesin kenetlendiğini,ortak hedeflerinin Çayırova belediyesini tekrar CHP’ne kazandırmak olduğunu, bu kalabalığı ve heyecanı gördükten sonra umutlarının çok daha arttığını ifade ederek, “ Çayırova’da ciddi anlamda ne bir proje ne bir hizmet yapıldı. Her şey CHP iktidarının bıraktığı gibi. Önümüzdeki seçimlerde iktidar olduğumuzda bölgemiz gerçek kentleşmesini tamamlayacak.  Belediyeyi alacağız. Buna hazırız. Tüm partililerimizden çalışmalarını hızlandırmalarını istiyoruz” dedi. Çok sayıda partilinin yer kalmamasını nedeniyle ayakta kalmasından duyduğu rahatsızlığı da ifade eden  Meriç, onlardan özür diledi.

“BÜYÜKŞEHİR DE ÇAYIROVA DA KAZANILACAK”

İl başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli’de CHP’nin  sorunsuz ve kenetlenmiş bir şekilde yol aldığını, saygı ve sevginin hüküm sürdüğünü, başata büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm belediyelere talip olduğunu, halkın oylarını cebinde görenlerin bunda yanıldıklarını göreceklerini, göreve geldiklerinde proje ve hizmet seferberliğinin devam edeceğini, geçmişte yapılanların yanına bile yaklaşamadıklarını dile getirip, “Kuşkunuz olmasın Büyükşehiri de, Çayrova belediyesini de  diğerlerini de kazanacağız”şeklinde konuştu.  Kuşkan, partililerden çalışmalarını hızlandırmalarını ve daha titiz bir şekilde sürdürmelerini de istedi.

Milletvekilleri haydar akar ve M. Hilal kaplan da, hükümete yüklenirken, ülkenin gerçek savunucusu ve mücadele eden kurumunun CHP olduğuna dikkat çekerek, partililerden daha çok kenetlenmelerini istediler. Milletvekilleri, konuşmalarında  birlik ve barışa vurgu yaptılar.

Basının da yoğun ilgi gösterdiği gecede sahne alan gurupların birbirinden güzel ezgileri  partilileri coştururken, gece katılanların  mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat