Özdilek

Eğitim

CHP Başiskele’de Öğretmenler Günü Coşku ile kutlandı

CHP Başiskele İlçe Örgütü 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

25 Kasım 2018 Saat: 17:33
CHP Başiskele’de Öğretmenler Günü Coşku ile kutlandı
CHP Başiskele’de Öğretmenler Günü Coşku ile kutlandı

CHP Başiskele İlçe Örgütü 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı ardından parti binasında düzenlediği program ile partinin emektar öğretmenleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele İlçe Örgütü 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve yönetimi, CHP Başiskele İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Şamba ve yönetimi, Başiskele Belediye Meclisi CHP aday adayları Hayri Burnaz ile Emine Özkar okul ziyaretlerinde eğitimcilere karanfil takdim etti. İlçede görev yapan tüm okul müdürü ve öğretmenlere ulaşarak karanfil takdim eden CHP Başiskele Örgütü’ne eğitimciler, gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini sundu..

O’NUN İZİNDEN GİDEN NESİLLERİ YETİŞTİRENLER
Okul ziyaretleri sonrasında CHP Başiskele İlçe Örgütü’nde partinin emektarı olan öğretmenler için kutlama programı düzenlendi. CHP eski İl Başkanı Cihat Altunyuva, CHP Parti Okulu eğitmenlerinden Gani Yurtseven, Zeki Karal, Doç. Dr. Ehlinaz Torun, Nuray Kabasakal, Ayten Baydar Engin, Şahin Ecevit ,Kadir Çetin, Nevzat Dalkıran ve Fahri Demirci programa katılan isimler arasındaydı. Programda katılımcılara hitap eden CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 100. doğum yılında aldığı Başöğretmen ünvanı ile her yıl kutlanılan Öğretmenler Günü’nü, O’nun izinden giden nesilleri yetiştiren eğitimcilerimiz ile bir arada kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat