Özdilek

Turizm

Challenger Tenis Turnuvasını, Steigenberger Hotel Maslak Ağırlayacak

Türkiye’nin dünya ile yarışan ve dünyanın önemli isimlerini yarıştırdığı İstanbul Challenger Tenis Turnuvası, bu sene enerjisini Steigenberger Hotel Maslak İstanbul sayesinde arttıracak!

15 Eylül 2015 Saat: 01:13
Challenger Tenis Turnuvasını, Steigenberger Hotel Maslak Ağırlayacak
Challenger Tenis Turnuvasını, Steigenberger Hotel Maslak Ağırlayacak

Bugüne dek sanat ve spor dünyasından uluslararası üne sahip birçok yıldız ismi ağırlayan Steigenberger Hotel Maslak İstanbul bu kez TED Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı Türkiye’nin en köklü tenis organizasyonu niteliğindeki İstanbul Challenger’da 67. yıl heyecanını birlikte yaşıyor. 12 Eylül’deki eleme maçlarıyla start alıp 20 Eylül’deki tekler finaliyle sona erecek olan karşılaşmanın ünlü tenisçileri, kortlardan alışık oldukları genişliğe sahipSteigenberger Hotel Maslak İstanbul’un ferah odalarında gerçekleşecek olan konaklamaları sayesinde çok daha dinlenmiş, zinde ve enerjik olarak tenisseverlere heyecan yaşatacaklar.

1946'da İstanbul Enternasyonel olarak hayata geçen, 1985'te TED Open adını alan, 2009'da ise şimdiki ismi İstanbul Challenger'a kavuşan Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nün 66 yıllık turnuvası, bu sene 12-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

ATP Challenger takviminin prestijli turnuvasında dünya sıralamasında ilk 100 içinde yer alan altı isim boy gösterecek. Bu isimlerin ve bir çok uluslararası tenisseverin konaklamaları için yerel ve uluslararası pek çok büyük şirketin konumlandığı bir finans merkezi olan Maslak’ta yer alan Steigenberger Hotel Maslak İstanbul tercih edildi.

Binlerce yıllık benzersiz bir tarihe sahip olan ve iki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul’un enfes panoramik görüntüsüne ve boğazın ihtişamına Steigenberger’de yakından tanık olmak isteyen sporcular ve tenisseverler Steigenberger’in standart üstü servisi ve sıcak atmosferiyle kendilerini evlerinde hissedecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat