Özdilek

Aşayiş

Ceza yağdı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yüksek ses çıkartarak gürültüye neden olan araçlara yönelik başlatılan çalışmalar sonucu, 3 ayda Kocaeli genelinde 622 araç sürücüsüne 146 bin 170 lira para cezası uygulandı.

19 Eylül 2018 Saat: 09:59
Ceza yağdı!
Ceza yağdı!

   Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine,  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yüksek ses çıkartarak gürültüye neden olan araçlara yönelik başlatılan çalışmalar sonucu, 3 ayda Kocaeli genelinde 622 araç sürücüsüne 146 bin 170 lira para cezası uygulandı. Uygulamalar ile ilgi yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

  “İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik görevlileri tarafından son 3 aylık periyotta İlimiz genelinde başta İzmit Yahya Kaptan mevkii, Mehmet Ali Paşa ve Üçyol mevkii, Derince, Körfez İlçeleri ile Gebze Hacı Halil, Sultan Orhan, İnönü Mahallesi ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde ses ve gürültü çıkartan, kamu huzurunu ve trafik akışını ve düzenini bozan tehlikeli araç kullanan 622 adet araç sürücüsüne 146.170,00 TL cezai işlem uygulanmış ve uygulamalar neticesinde 197 araç trafikten men edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat