Özdilek

Siyaset

Ceylan’dan Koçak’a samimi ziyaret

CHP Derince İlçe başkanlığına seçilen Birkan Koçak’ı ziyaret eden,seçim yarışında en yakın rakibi olan serpil Ceylanın samimi ziyareti moralleri yükseltti.

29 Ocak 2020 Saat: 09:15
Ceylan’dan Koçak’a samimi ziyaret
Ceylan’dan Koçak’a samimi ziyaret

Ceylan’dan Koçak’a samimi ziyaret

Kocaeli genelinde ilçe kongrelerini tamamlanırken seçilen ilçe başkanı Birkan Koçak ve yönetimi adeta ziyaretçi akınına uğradığı şu zamanlarda ziyarette bulunan isimlerden biriside CHP Derince İlçe Başkan adaylığı için yarışan Serpil Ceylen  oldu.. 12 Ocak Pazar günü CHP Derince ilçe Başkanlığı için mevcut ilçe başkanı Nihat Değer aday olmazken iki isim yarışmıştı isimlerden biri Birkan Koçak iken diğeri ise Serpil Ceylan’dı. Serpil Ceylan 89 oy ile kaybederken Birkan Koçak  137 oy ile ilçe başkanlığına seçilen isim olmuştu. Kongre süreci geride bırakan iki isim Serpil Ceylan’ın CHP Derince ilçe Başkanı Birkan Koçak’a yaptığı sıcak ziyarette,bundan sonra ki süreçte birlik ve beraberlik içinde bulunarak,Sosyal Demokrat belediyeciliği halkımızla buluşturacaklarına dair ortak açıklamalarda bulundular.

Etiketler: Birkan Koçak,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat