Özdilek

Kültür/Sanat

Cep Herkülü’nün yolculuğu beyaz perdeye taşınıyor

Dünyanın en iyi sporcusu unvanına sahip, dünya ve olimpiyat şampiyonu; Cep Herkülüolarak itham edilen Naim Süleymanoğlu‘nun yaşamı beyaz perdeye taşınıyor.

23 Ağustos 2019 Saat: 14:04
Cep Herkülü’nün yolculuğu beyaz perdeye taşınıyor
Cep Herkülü’nün yolculuğu beyaz perdeye taşınıyor

Cep Herkülü’nün yolculuğu beyaz perdeye taşınıyor

Dünyanın en iyi sporcusu unvanına sahip, dünya ve olimpiyat şampiyonu; Cep Herkülüolarak itham edilen Naim Süleymanoğlu‘nun yaşamı beyaz perdeye taşınıyor.Vizyona girmek üzere olan filmin konusu Cep Herkül’ünün anavatanına dönmek uğruna verdiği mücadele ve sonrasını içeriyor. 

Cep Herkülü’nün yolculuğu beyaz perdeye taşınıyor

Dünyanın en iyi sporcusu unvanına sahip, dünya ve olimpiyat şampiyonu; Cep Herkülü olarak itham edilen Naim Süleymanoğlu‘nun yaşamı beyaz perdeye taşınıyor.Vizyona girmek üzere olan filmin konusu Cep Herkül’ünün anavatanına dönmek uğruna verdiği mücadele ve sonrasını içeriyor.

Filmden yeni tesaer yayınlandı

Dijital Sanatlar Yapımevi’nin bu yıl çekimlerine başladığı ilk proje olan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminden yeni teaser yayınlandı. Sayısız dünya rekoru ve şampiyonluklarının yanında üst üste üç olimpiyatta altın madalya kazanarak imkansızı başaran unutulmaz sporcu, ay yıldızlı formasıyla bayrağı her zaman en yukarıya taşıdı.

Fazıl Say’dan projeye destek

Naim Süleymanoğlu’nun başarılar ve mücadeleyle geçen hayatından satır başlarını izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminin yeni teaser’ında özel bir sürpriz de izleyicileri karşılıyor. İki yıl önce, içinde bulunduğumuz ayda şehit olan Eren Bülbül’ün ismi, anavatana tehlikeli yolculuğunda Naim Süleymanoğlu’na eşlik eden filo komutanının ismi olarak geçiyor. Ünlü piyanist Fazıl Say’ın bestelediği “İnsan İnsan” şarkısı da bu etkileyici anlara eşlik ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat