Özdilek

Siyaset

Çemil Yaman Macaristanda

Kocaeli Milletvekili ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, resmi ziyarette bulundu.

10 Ekim 2018 Saat: 08:02
Kocaeli Milletvekili ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil YAMAN Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte,
Çemil Yaman Macaristanda

Kocaeli Milletvekili ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil YAMAN Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, iki gün süren resmi ziyaret için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti. YAMAN, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte, Türk ve Macar heyetinin tanıtılmasının ardından önce heyetlerarası görüşmelere iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ader'in ardından Başbakan Viktor Orban’la da bir araya geldi. Erdoğan ve Başbakan Orban’ın düzenlediği ortak açıklamaya Cemil YAMAN da katıldı.

Ziyarette Türkiye-Macaristan İş Forumu gerçekleştirildi. Bakanların ve iş heyetinin katıldığı iş forumunda Macaristan’la karşılıklı yapılacak yatırımlar ele alındı. Cemil YAMAN ziyaretin ikinci gününde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Başbakan ORBAN ile birlikte Budapeşte'deki Gül Baba Türbesi'nin resmi açılışında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte Galiçya Türk Şehitliğini de ziyaret eden YAMAN iki günlük ziyareti tamamlayarak yurda döndü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat