Özdilek

Aşayiş

Çekici otomobile çarptı, yaralılar var

Çekici plakalı konteyner yüklü tır, TEM otoyolunun Bekirdere viyadüğü mevkiinde kendisi ile aynı istikamette seyir halinde olan otomobile yandan çarptı. Ardından yol üzerine devrildi.

10 Ağustos 2018 Saat: 11:30
Çekici otomobile çarptı, yaralılar var
Çekici otomobile çarptı, yaralılar var
TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazası şu şekilde gelişti.Suriye uyruklu Muhammed Amar idaresindeki 41 UV 371 çekici plakalı konteyner yüklü tır, TEM otoyolunun Bekirdere viyadüğü mevkiinde kendisi ile aynı istikamette  seyir halinde olan Ozan Çanakçı idaresindeki 34 JE 211 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın  etkisiyle tır ile demir bariyerler arasında sıkışan otomobil 10 metre bu şekilde  sürüklendi. Ardından yol üzerine devrildi.kazada otomobilde  bulunan Ozan Çanakçı ile  eşi  ve 6 aylık  olduğu  öğrenilen bebekleri araç içinde sıkışarak yaralandı. Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi ile  olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içinde sıkışan Ozan Çanakçı, eşi ve 6 aylık bebekleri diğer sürücülerin yardımıyla araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda güvenlik önlemleri alırken tır sürücüsünün kazanın ardından olay yerinden kaçtığı iddia edildi.Yaşanan kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikameti belirli aralıklarla ulaşıma kapandı. Kazada hurdaya dönen otomobilden şans eseri hafif yaralı olarak kurtulan aile ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat