Özdilek

Sağlık

Çeker, yalanlarına bizi ortak edemezler

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, 6. Dönem imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili bilgilendirerek, Yalan -Sen’in yöneticileri Toplu sözleşme masasında işlemiş suçlarına ortak arama çabası içerisindeler. Dedi.

17 Ekim 2021 Saat: 14:45
Çeker, yalanlarına bizi ortak edemezler
Çeker, yalanlarına bizi ortak edemezler

Çeker, yalanlarına bizi ortak edemezler

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, 6. Dönem imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili sahada çalışanları bilgilendirerek, Yalan -Sen’in yöneticileri Toplu sözleşme masasında işlemiş suçlarına ortak arama çabası içerisindeler.  Dağıtmış olduklarıbroşürleri ile suçlarını işlemiş oldukları suçları belgelendirmektedirler.  Yalan Sen “ Yalanlarına bizi ortak edemezler” dedi.

 

Bizleri de suçlarına ortak etmeye çalışıyorlar

Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi ve Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, Yalan -Sen’in imzaladığı 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili çalışanları yanlış bilgilendirildiğini belirterek, Gebze, Darıca, Karamürsel, Körfez ve Gölcük Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarına bilgilendirme broşürü dağıttı. İşyeri Temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde, Başkan Çeker, “ Yalan-Sen yöneticileri sahada utanmadan kazanımlarımız diye broşür bastırmış geziyorlar. Utanmadan Türkiye Kamu-Sen’in de toplu sözleşmeyi imzaladığı yalanını söyleyerek bizleri de suçlarına ortak etmeye çalışıyorlar” dedi.

 

3600 konusu

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker açıklamasının devamında, “ Türk Sağlık-Sen olarak sahada üyelerimizi ve çalışanları bilgilendirmek için ilçe ilçe geziyoruz. Yalan-sen yöneticilerinin maskesini düşüreceğiz. Resmi Gazete’de yayınlanan 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesine kimlerin imza attığı apaçık ortada iken, Türkiye Kamu-Sen’i de sanki toplu sözleşmesinin bir tarafıymış gibi imzaladı yalanını söylüyorlar. Çünkü memuru hayal kırıklığına uğrattılar. 3600 yalanı ile de günü geçiştirmeye çalışıyorlar. Madem o kadar kararlıydılar, neden Toplu Sözleşme Masasında bunu çözmediler. Şimdi süreci yayıyorlar. Tüm her şey hazır neyin nasıl talep edildiği ortada ve tek bir tuşla neticelenecek bir konuyu şimdi ipe un sererek insanların susmasını bekliyorlar” dedi.

 

Yalana sarıldılar

Başkan Ömer Çeker konuşmasının devamında, “ Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak bizlerde sahada tüm çalışanlara yaptırdığımız broşürü dağıtarak, yalanlarını ifşa edeceğiz. Ortak talep çağrımıza uydular. Taleplerimizi masada bıraktılar. Sonrasında da yalana sarıldılar.  Toplu Sözleşme ikramiyesi ile ilgili de sanki sadece kendi sendikalarına üye olanlar alabilecekmiş gibi insanları kandırıyorlar. Halbuki % 1 barajını geçen üç sendikanın üyeleri ikramiyeden faydalanacak. Bu yalanları da çabuk düştü. Yalan-Sen yöneticileri çarşı pazara hiç çıkıyorlar mı? Çarşı yanıyor. Büyük başarı gibi gösterilen zamlarda almadan çarşı pazarda eksiye düştü. Bunların mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Yalan konusunda pinokyoyu bile geçtiler. Onlar kalem, çanta, kupa dağıtmaya, geziler organize ederek çalışanları susturmaya çalışsalar da beyhude çaba içerisindeler. Tüm çalışanlar gerekli cevabı istifaları ile onlara veriyorlar ve vermeye de devam edecekler” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat