Özdilek

Sağlık

Çeker: Kınayanları, Kınadı!

Dilovası sağlık çalışanlarına yapılan saldırı nedeniyle Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Dilovası 2 Nolu 112 ASHİ çalışanlarını ziyaret etti. Hiçbir iş yapmadan oturdukları yerden kınama yapanları kınadı.

13 Ağustos 2017 Saat: 13:16
Çeker: Kınayanları, Kınadı!
Çeker: Kınayanları, Kınadı!

İşte o açıklama:

Dilovası 2 Nolu 112 ASHİ Çalışanlarına Geçmiş Olsun Ziyareti

Çarşamba günü gece saat 02.00 da Dil Ovası ilçesinde faaliyet gösteren  2 Nolu 112  ASHİ “Acil Sağlık Hizmeti İstasyonuna”  ve istasyonda görev yapan sağlık çalışanlarına karşı yapılan  saldırı nedeniyle Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Dilovası 2 Nolu 112 ASHİ çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Olayla ilgili çalışanlardan bilgi alan Şube başkanı Çeker; Ziyaret sonrası açıklamada bulundu.

 

Süslü Beylik Sözler İle Olayı Kınamaktan Öte Hiçbir İş Yapmayanları Kınıyorum.

Şube Başkanı Çeker; Sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddeti ve şiddete sessiz kalan ve şiddetin son bulması için gerekli tedbirleri almayan, bu tür üzücü olaylar vuku bulduğunda klimalı odalarında oturarak süslü beylik sözler ile olayı kınamaktan öte hiçbir iş yapmayanları kınıyorum. Diyen Başkan Çeker; Sendika olarak, insan olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız.  Yapılan şiddet Dilovası 2 Nolu 112 istasyonu ve istasyon çalışanlarına değil tüm 112  ASHİ çalışanlarına ve sağlık çalışanlarına karşı yapılmıştır.

 

Sağlık Kuruluşları ile Sağlık Çalışanlarının Çan ve Mal Güvenliği Yok.

Şube Başkanı Çeker; Olayın gece saat  02.00 da vuku bulması ve  sağlık çalışanlarının darp edilmesi, 112 istasyona saldırı yapılarak camlarının kırılması, saldırganların kapıları tekmelemeleri, camları kırmaları sağlık kuruluşları ile sağlık çalışanlarının çan ve mal güvenliğinin olmadığını ortaya koymuştur. Diyen Çeker; Dolayısı ile  güvenlik zafiyeti olduğu aşikârdır.

 

Kurum Amirinin Açıklamalarını Hayretler  İçerisinde İzlemekteyiz

Açıklamalarını sürdüren Başkan Çeker; Kurum amirinin açıklamalarını da hayretler  içerisinde izlemekteyiz. Avuç içi kadar bir ilçede 112 istasyonuna ve çalışanına saldırı yapan kişi ve kişilerin tespit edilerek adaletin karşısına çıkarılmamasını da anlamış değiliz. Dedi Çeker; Türk Sağlık Sen olarak konunun takipçisi olacağız. Kısa süre sonra konu hakkında detaylı bir şekilde basın açıklaması yapacağız. 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat