Özdilek

Aşayiş

Çayırova'da huzur operasyonu

Vatandaşın huzur ve güven ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla zaman zaman düzenlenen huzur operasyonlarının bir yenisi önceki akşam saat 20:00 ile 22:00 arasında Çayırova İlçesinde gerçekleştirild

25 Kasım 2017 Saat: 21:13
Çayırovada huzur operasyonu
Çayırova'da huzur operasyonu
Uygulamalara Asayiş,Çevik Kuvvet,Güvenlik,Trafik Denetleme,Narkotik,TEM ve KOM Şube  ekipleri ile Darıca,Dilovası ve Gebze ilçe emniyet müdürlüğünden 146 personelden oluşan 10 ayrı gurup katıldı.
Gerçekleştirilen uygulamada kontrol edilen 706 şahıştan  hakaret ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından 2 aranan şahıs yakalandı.Denetimler sırasında üst araması yapılan  bir şahıstan 10,7 gram esrar ve 5 adet extacy elegeçirilirken şahıs gözaltına alındı.
Uygulamalarda kontrol edilen 24 isyerinden,alkol ve tütün piyasası kanununa muhalefet  etmek suçundan 2 işyerine 18 bin lira adli para cezası kesilirken, ruhsatsız faaliyet gösteren 3 işyerinede işlem yapılmak üzere tutanak düzenlendi. Ayrıca sabit yol uygulamalarında kontrol edilen 214 araçtan 72  araç sürücüsüne bin 557 lira para cezası kesildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat