Özdilek

Spor

Çayırova BAL’da devam: 4-1

BAL baraj maçında Çayırovaspor, Suadiyespor’u 4-1 yenerek önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele etmeye hak kazandı

29 Nisan 2018 Saat: 08:39
Çayırova BAL’da devam: 4-1
Çayırova BAL’da devam: 4-1

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup’ta sezonu Belediye Derincespor’un gerisinde 3.sırada tamamlayan Çayırovaspor ile Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nu 3.sırada bitiren Kartepe Suadiyespor, BAL baraj maçında karşı karşıya geldi. İsmetpaşa Stadyumu’nda oynanan maçı 2 bine yakın taraftar tribünler de izlerken, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz da karşılaşmayı Suadiyeli yönetici Mesut Volkan Sezgin ile birlikte takip etti.

 

İlk yarıda karşılıklı goller

İki takım arasındaki Karşılaşmaya Suadiyespor hızlı başlarken, daha etkili taraf olarak göründü. BAL ekibi Çayırovaspor, 19.dakikada Anıl’ın ceza sahası sağ çaprazdan attığı gol ile skoru 1-0 yaptı. Golden sonra toparlanan Kartepe Suadiyespor 28.dakikada Aykut Şahin’in ceza yayının üzerinden vurduğu şutla skorda 1-1’lik dengeyi getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda girdiği gol posizyonluranıda etkili olamayınca maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

 

Çayırova farkını gösterdi

 

İkinci yarıda ise oyunun kontrolünü eline alan tecrübeli Çayırovaspor, tek kale futbol oynadı. Yeşil siyahlılar, 72’de Berkay ile öne geçti (2-1). Bu golden 4 dakika sonra ise kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Ömer Faruk Çayırovaspor adına farkı ikiye çıkardı (3-1). Skoru belirleyen gol ise 90+3'te Yuus 'tan geldi ve mücadeleden Çayırovaspor 4-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Çayırovaspor önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele etmeye hak kazandı. Suadiyespor ise Amatör Süper Lig’de mücadele edecek. H Ayhan ARI

 

 

ÇAYIROVASPOR: 4

KARTEPE SUADİYESPOR: 1

STAT: İsmetpaşa

Hakemler: Berkay Şenyel ***, Semih Kocaman ***, Alp Osman Karaosmanoğlu ***

 

ÇAYIROVASPOR: Engin ***, Ömer Şahin ***, Emre ***, Ramazan **, Fatih ***, Serhat ***, Semih ** (Dk. 78 Y.Emre **), Erkan ***, Ömer Faruk ** (Dk. 85 Emre *). Anıl ***, Berkay *** (Dk. 85 Mert *)

KARTEPE SUADİYESPOR: Yusuf                **, Selman **, Ogün **, Bedirhan **, Cihan *, Volkan **, Aykut Öngel ***, Sedat ** (Dk. 80 Önder *), Çağatay ** (69 Mithatcan *), Coşkun ** (Dk. 86 Halil *)

GOLLER: Anıl Dk. 19, Aykut Dk. 28, Berkay Dk. 72, Ramazan Dk. 76, Y.Emre Dk. 90-2

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat