Özdilek

Çevre

Çalışmaları” Kamelyalar yaza hazırlanıyor

Kandıra Belediyesi yaz hazırlıklarına şimdiden başladı.. Lokmanlı ve Merkez Erikli Belenköy de çalışmaya başlayan ekipler, 2 adet kamelya ile 300 m2’lik alanda boya işçiliği yaptı.

18 Aralık 2017 Saat: 15:29
Çalışmaları” Kamelyalar yaza hazırlanıyor
Çalışmaları” Kamelyalar yaza hazırlanıyor

Kandıra’da hizmet ağını genişleten Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışmaları yerinde inceliyor. Yol yapım onarım ve parke hizmetleriyle mahallelerdeki çeşitli eksiklikleri tamamlayan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Lokmanlı ve Merkez Erikli Belenköy mahallesiyle devam etti. Lokmanlı’da 30 m2‘lik alanda 2 adet kamelya yapan ekipler, Merkez Erikli Belenköy’de mahalle binasında 300 m2’lik alanda  boya işçiliğini bitirdi.

Kandıra’mız geniş bir coğrafyaya yayılış gösteriyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 96 mahallesi olan ilçemizin her noktasına hizmet ulaştırmak için her geçen gün daha bir azimle çalışıyor ve vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçları için dur durak bilmeden çabalıyoruz. Her hafta halk günümüzde bizlere gelen istekleri dinliyoruz ardından ekiplerimizle birlikte inceleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat