Özdilek

Eğitim

Çakır: “Eğitimde ciddi iyileşme yaşadık

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit İlçe eski Başkanı Ali Korkmaz’ı, yeni yatırımı Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü kayıt ofisinde ziyaret etti.

9 Ocak 2018 Saat: 12:36
Çakır: “Eğitimde ciddi iyileşme yaşadık
Çakır: “Eğitimde ciddi iyileşme yaşadık
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarının dışında kalan zamanının büyük bir kısmını seçim bölgesinde geçiren Çakır, BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nün İzmit Yenişehir Mahallesindeki kayıt ofisinde AK Parti İzmit eski ilçe Başkanı Ali Korkmaz’ı, ziyaret etti. 
İzmit Tepeköy Mahallesi’nde yapımı bitmek üzere olan BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’dan bilgi alan Çakır, “Eğitime yaptığı yatırımlardan dolayı öncelikle Ali Korkmaz’ı tebrik ediyorum. Bölgede eğitime katkı sağlayacak önemli projelerden birisi BİLNET Okulları.
 Ülkemizin ve ümmetimizin yarınları için donanımlı gençlerin yetişmesine hizmet edecek her proje bizim için çok kıymetlidir. Açıkçası son 15 yılda ülkemizde her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok önemli gelişmeler yaşandı. Eskiden okul açıldığında kırtasiyelerin önünde kitap kuyrukları yaşanırdı. Tebeşirli, tozlu tahtaların önünde öğretmenlerimiz ders anlatırdı. Okul öncesi eğitime çok fazla önem verilmezdi. Bugün ise geldiğimiz nokta ortada. AK Hükümetler olarak daha fazlası için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
İnanıyorum ki, herkes ülkesinin kalkınması için kafa yorar ve sadece daha iyiyi düşünür, hedeflerse daha kaliteli hizmetler üretilecektir” diyerek sözlerini tamamladı. 
AK Parti İzmit eski ilçe Başkanı Ali Korkmaz , ziyareti nedeniyle AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat