Özdilek

Siyaset

Çakar, Sosyal demokrat belediyeciliği yeniden oluşturağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmit Belediye Başkan adayı olan Cengiz Çakar, İnternet Gazeteleri Derneği’ni belediye meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte ziyaret etti.

5 Aralık 2018 Saat: 20:08
Çakar, Sosyal demokrat belediyeciliği yeniden oluşturağız
Çakar, Sosyal demokrat belediyeciliği yeniden oluşturağız

Sosyal demokrat belediyecilik

Dernek Başkanı Soner Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Mecit Ünal, Yusuf Ünel ve Bülent Karagöz’ün konuğu olan Cengiz Çakar, göreve geldiklerinde yapacaklarını dile getirdi.

Öncelikle sosyal demokrat belediyeciliği yeniden İzmit halkıyla buluşturacaklarını söyleyen Çakar, belediye harcamalarında tasarrufu her zaman ön planda tutacaklarının altını çizdi

“Lüks tüketiminin önüne geçeceğiz”

Belediye bünyesinde hizmet veren şirketlerin mevcut yönetim tarafından denetlenmediğini ve başıboş bırakıldığını ileri süren Çakar, “Seçildiğim takdirde öncelikle bu şirketlerin denetlenmesini sağlayacağım. Lüks araç kullanımının ve lüks tüketimin önüne geçeceğim” dedi.

“Parti ayrımı gözetmeyeceğiz”

Parti ayrımı gözetmeyeceklerini de belirten CHP İzmit Belediye Başka aday adayı Cengiz Çakar, “Belediye hizmetlerini yerine getirirken parti farkı olmadan, deneyimli kadrolarla çalışacağız” diye konuştu.

“Tarıma destek vereceğiz”

İzmit’te tarımı da göz ardı etmeyeceklerini ifade eden Çakar, “Tarımı destekleyen politikalar üreteceğiz. Buna ilişkin projelerimiz var. İmkanlar dahilinde çalışmalarımız olacak” dedi.

“Tarihimize sahip çıkacağız”

Tarihi değerlere de sahip çıkacaklarını söyleyen Cengiz Çakar, “İzmit’i altı ve özellikle Çukurbağ Mahallesi buram buram tarih kokuyor. Bu bölgede istimlak yapılarak tarihi değerleri ortaya çıkartacağız, Ancak İzmit Belediyesi’nin bütçesi belli. Büyükşehir’in desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

“Halkevini restore edeceğiz”

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Cengiz Çakar, İzmit’in sembollerinden biri olan Halkevi ile ilgili düşüncelerini dile getirerek, “Mevcut yönetimce unutulan Halkevi binasını restore edeceğiz. Halkevi binasının Kartepe’den hatta uzaydan görünmesini sağlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat