Özdilek

Eğitim

Büyükşehir desteğiyle Bursa’nın gururu oldular

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyadaki desteği sayesinde Shell Eco-Marathon Road to 2050 yarışmasında Avrupa ve Afrika Şampiyonu olan Uludağ Üniversitesi Makine Topluluğu (UMAKİT) Bursa'nın gururu oldu. BURSA (İGFA) - Shell Eco-M

13 Ağustos 2021 Saat: 17:05
Büyükşehir desteğiyle Bursa’nın gururu oldular
Büyükşehir desteğiyle Bursa’nın gururu oldular

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyadaki desteği sayesinde Shell Eco-Marathon Road to 2050 yarışmasında Avrupa ve Afrika Şampiyonu olan Uludağ Üniversitesi Makine Topluluğu (UMAKİT) Bursa'nın gururu oldu.

BURSA (İGFA) - Shell Eco-Marathon Road to 2050 yarışmasında Avrupa takımları arasında dünya finalinde halk oylamasına kalan UMAKİT, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyadaki destekleri sayesinde Road to 2050 yarışmasında Avrupa ve Afrika Şampiyonu oldu. Yarışmada derece elde eden topluluk, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, UMAKİT ekibini aldıkları derece için tebrik etti. Başkan Aktaş, “Biz güçlü bir şehir ve güçlü bir ülkeyiz. Bizim vizyonumuzun geniş olması lazım. Katma değeri yüksek işler yapmalıyız. Sizin şu anda genç olarak yaptığınız bu çalışmalar çok değerli. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarınız için de başarılar dilerim. Ülkenize ve şehrinize güvenin” dedi.

UMAKİT Başkanı Adem Karaketir, verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Karaketir, 30 kişilik bir ekip olduklarını ve yenilenebilir enerji konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat