Özdilek

Spor

Büyükşehir’de heyecan devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler arası Spor Şenliği kapsamındaki Futbol turnuvası tüm hız

26 Nisan 2017 Saat: 12:34
Büyükşehir’de heyecan devam ediyor
Büyükşehir’de heyecan devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler arası Spor Şenliği kapsamındaki Futbol turnuvası tüm hızıyla sürüyor.

 

32 takım mücadele veriyor

Futbol Müsabakası, 18 Nisan’da Salı günü başladı. 2 Mayıs Salı gününe kadar devam edecek olan grup müsabakalarında; Ulaşım Park, İzaydaş B Takım, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Kent Konut, İtfaiye Gebze, Spor Şube 1, Güvenlik Vinsan 2, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Kılavuz Gençlik, İtfaiye İzmit, Ultra Sağlık, KOMEK, Bilgi İşler, Antikkapı, Fen İşleri, Tiyatro Veteran, İtfaiye Gölcük, Belde A.Ş, Toplu Taşıma, Güvenlik Vinsan 1, İSU Beyaz, Otobüs İşletmeleri, İzaydaş A Takımı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, İSU Mavi, Mali Hizmetler, Kılavuz Gençlik 1, İtfaiye Eğitim Önleme, Ulaşım Daire Başkanlığı, Güvenlik, Çevre Koruma ile İmar ve Şehircilik takımları mücadele verecek.

 

yeşil sahada fair play ruhu hakim

Öte yandan grup müsabakalarında fair play ruhu esiyor. Büyükşehir ailesinin 32 takımının mücadele verdiği müsabakalara, takımların centilmenliği ve kardeşliği damgasını vuruyor. Birimlerarası Spor Şenliği Futbol Müsabakalarındaki şuan itibarıyla puan durumu ise, karşılaşmaların başa baş gittiğini gösteriyor.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat