Özdilek

Eğitim

Bursa Yıldırım’da sağlıklı nesiller yetişiyor

Bursa Yıldırım Belediyesi’nin, ilçedeki çocuklara yönelik önleyici sağlık taramaları ve eğitim çalışmaları devam ediyor. BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım Aile Sağlığı Eğ

13 Ağustos 2021 Saat: 17:05
Bursa Yıldırım’da sağlıklı nesiller yetişiyor
Bursa Yıldırım’da sağlıklı nesiller yetişiyor

Bursa Yıldırım Belediyesi’nin, ilçedeki çocuklara yönelik önleyici sağlık taramaları ve eğitim çalışmaları devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım Aile Sağlığı Eğitim Merkezi’nde görevli diş hekimi ve hemşireler; ilçenin her noktasında sağlık taraması ve bilgilendirme çalışmaları yaparak çocukları bilinçlendiriyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi, Teleferik Camii Kur'an Kursu öğrencilerine ney eşliğinde nasıl doğru nefes kullanımı, sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı farkındalık eğitimi verdi.

Sağlık taramalarını ilçenin her noktasında yapmayı hedeflediklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ülkemizin yarınlarına ışık olacak evlatlarımızın gelişimi bizler için çok önemli. Çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel kazanımları erken yaşta edindikleri sağlık bilinci ile gelişebilir. Bunun için Yıldırım Aile Sağlığı Eğitim Merkezi’nde görevli arkadaşlarımız mahalle mahalle gezerek evlatlarımıza farkındalık eğitimi veriyorlar. Ben büyük bir özveriyle ilçedeki evlatlarımıza ulaşan görevli arkadaşlarımıza ve onları ciddiyetle dinleyen evlatlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat