Özdilek

Aşayiş

Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağ'da Cuma gününden bu yana kayıp olan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama -kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. BURSA (İGFA) - Uludağ'da odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan

25 Temmuz 2021 Saat: 18:05
Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor
Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağ'da Cuma gününden bu yana kayıp olan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama -kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

BURSA (İGFA) - Uludağ'da odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağ'da 23 Temmuz Cuma gününden bu yana kayıp olan Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. Drone ve termal kameralarla, 263 kişilik sivil ve resmi ekiplerin yaptığı aramalarda bölgede teyakkuz halinde olduklarını kaydeden Vali Canbolat, "Canlı olarak elde edebileceğimizi düşünüyoruz. Allah'tan ümit kesilmez. Bulunana kadar arama kurtarma çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kaybolduğu bölgenin 8 kilometrekarelik alanını parselasyon yaparak ekiplerimiz tarama faaliyetini sürdürüyorlar. Bugün bu faaliyetten ümitliyiz" diye konuştu.

https://twitter.com/BursaValiligi/status/1419284119058583554

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat