Özdilek

Siyaset

Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Orhangazili gençlerle buluştu

Bursa’nın ilçelerini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceleyen ve halkın taleplerini dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç,  bu kapsamda Orhangazi’de bir dizi temasta bulunurken gençler

17 Ağustos 2021 Saat: 11:05
Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Orhangazili gençlerle buluştu
Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Orhangazili gençlerle buluştu

Bursa’nın ilçelerini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceleyen ve halkın taleplerini dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç,  bu kapsamda Orhangazi’de bir dizi temasta bulunurken gençlerle de buluştu.

BURSA (İGFA) - Bursa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Partili Ahmet Kılıç, Orhangazili gençlerle yaptığı sohbette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti kadrolarının 20 yılda ülkeye çok sayıda güzel hizmetlere imza attığını ve gençlerin önündeki birçok engeli kaldırdığına dikkat çekti.

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve AK Parti İlçe Yönetiminin de katıldığı programda Vekil Ahmet Kılıç, Orhangazi Trabzonlular Derneğini ve Orhangazi esnafını ziyaret ederken, Örnek Köy’de yapılan yeni okulu ile yatırımları yerinde inceledi.

Gündemi değerlendiren Vekil Ahmet Kılıç, AK Parti iktidarıyla birlikte gençlerin siyasette rol almaya başladığını ve başarılı projelere imza attığını belirterek, "Seçen seçilebilir anlayışıyla bugün Türkiye'de seçilme yaşı 18’e düşürüldü, eskiden ise ancak 30 yaşında seçilme hakkına sahip olabiliyorduk. Gençler seçebiliyordu fakat seçilemiyordu. AK Parti bu engeli, gençlerin önünden kaldırdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere bakışını sadece yapılan bu faaliyetlere bakarak anlayabiliriz" dedi.

“EĞİTİME 211 MİLYAR LİRAYI AYIRDIK”

Türkiye'nin genç nüfusunu daha da nitelikli hale getirmek ve eğitmek için Türkiye Cumhuriyeti'nin bütçesinin yaklaşık beşte birini Milli Eğitim Bakanlığına ayırdığına dikkat çeken Vekil Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü, "Biz Türkiye'nin geleceğine yönelik adımları bir bütün halinde planlayarak atıyoruz. Biz ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimizin nitelikli hale gelmesinde en büyük etkenin eğitim olduğunu bildiğimiz için bütçemizin beşte birini, yani 211 milyar lirayı ayırdık. Sadece bütçeyle sınırlı kalmadık, gençlerimizin üniversite hayatında karşılarına çıkabilecek sorunları da ortadan kaldırdık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gençliği bir bütün olarak ele alıyoruz ve hizmetlerimizi ona göre yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat