Özdilek

Sağlık

Bursa İznik’e ‘Sağlıklı Yaşam Merkezi’

Bursa'nın İznik ilçesinde sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sağlıklı Yaşam Merkezi eski hastane alanında hızla yükseliyor. BURSA (İGFA) - Sağlık Bakanlığı’na yapılan girişimler ile ilçeye Sağlıklı Ya.

14 Temmuz 2021 Saat: 11:05
Bursa İznik’e ‘Sağlıklı Yaşam Merkezi’
Bursa İznik’e ‘Sağlıklı Yaşam Merkezi’

Bursa'nın İznik ilçesinde sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sağlıklı Yaşam Merkezi eski hastane alanında hızla yükseliyor.

BURSA (İGFA) - Sağlık Bakanlığı’na yapılan girişimler ile ilçeye Sağlıklı Yaşam Merkezi kazandırdıklarını belirten İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yapının bünyesinde bir çok hizmeti barındıracağını dile getirdi.

İznik eski Devlet Hastanesi alanında devam eden inşa çalışmalarını AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, AK Parti Bursa İl Yöneticisi Süleyman Son, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve yönetimi yerinde inceledi. Heyet çalışmalar hakkında İznik İlçe Sağlık Müdürü Levent Hekimoğlu’ndan bilgi aldı. Sağlıklı Yaşam Merkezi bünyesinde Kanser, Erken Tanı, Verem Tarama, Mamografi, Diş Kliniği ve Fitness salonları bulunacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat