Özdilek

Çevre

Bursa İnegöl’de kadın muhtardan örnek proje

Son seçimlerde İnegöl ilçesi kırsal Bilal Mahallesi‘ne muhtar seçilen Ayşe Günhan, kadınlarla birlikte mahalledeki çöpleri temizledi.

13 Mayıs 2019 Saat: 12:37
Bursa İnegöl’de kadın muhtardan örnek proje
Bursa İnegöl’de kadın muhtardan örnek proje

Bursa İnegöl’de kadın muhtardan örnek proje

Almanya‘nın Stuttgart şehrinde yaşayan ve yerel seçimlerden 9 ay önce Türkiye’ye dönüş yaparak son seçimlerde İnegöl ilçesi kırsal Bilal Mahallesi‘ne muhtar seçilen Ayşe Günhan, kadınlarla birlikte mahalledeki çöpleri temizledi.

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtar seçildikten sonra çalışmalarına başlayan Günhan‘ın ilk projesi temizlikle ilgili oldu. Günhan, mahallenin kadınlarıyla işbirliği yaparak haftanın üç günü sokaklardaki çöp topluyor, asfaltı süpürüyor.

Günhan, yaptığı açıklamada, mahalledeki çöpleri temizlemenin kendisinin ilk projeleri arasında yer aldığını söyledi.

Çevre temizliğiyle bizzat ilgilendiğini ifade eden Günhan, “Halkı bilinçlendirip geleceğe daha güzel bir çevre bırakmak istiyorum. Başlattığımız projede bu üçüncü günümüz. Sağ olsunlar beni kırmadılar. Çöplerimizi geri dönüşüm ve katı atık olarak bölüm bölüm topluyoruz. Toplama işimiz bittiği zaman belediyemizin bize gönderdiği araçla buradan çöpleri göndereceğiz. Mahalle halkını bilinçlendirip çöpleri atmaktansa evde toplayıp çöp arabasına vermelerini sağlamak istiyorum. Bu şekilde bir farkındalık oluşturmak istiyorum”diye konuştu. BURSA (AA) –

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat