Özdilek

Eğitim

Bursa’da Veteriner Fakültesi’nden yangın bölgesine yardım eli

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 7 kişilik gönüllü ekip Manavgat’taki yangında yaralanan ve etkilenen hayvanlara yardım eli uzattı. BURSA (İGFA)- Akdeniz bölgesinde geniş bir alana yayılan orman yangınlarında çok say

13 Ağustos 2021 Saat: 11:05
Bursa’da Veteriner Fakültesi’nden yangın bölgesine yardım eli
Bursa’da Veteriner Fakültesi’nden yangın bölgesine yardım eli

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 7 kişilik gönüllü ekip Manavgat’taki yangında yaralanan ve etkilenen hayvanlara yardım eli uzattı.

BURSA (İGFA)- Akdeniz bölgesinde geniş bir alana yayılan orman yangınlarında çok sayıda hayvan yanarak öldü ve yaralandı. Zarar gören hayvanların tedavileri çeşitli illerden gelen yardım ekipleri tarafından yapılıyor.

BUÜ Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Berrin Zık’ın organizasyonuyla Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Veteriner Hekim ve intörnöğrencilerden oluşan 7 kişilik ekip yangın bölgesine giderek afetten zarar gören hayvanların tedavisine destek sağlıyor.

Gönüllü ekip Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Ethem Mutlu Temizel, Doç.Dr. Meriç Kocatürk, Doktora Öğrencisi Cihan Tolga Ortaç, Veteriner Hekim Çağla Aytaş, İntörn Öğrenciler Emine Kaya, Doğukan Öz ve Suda Varol’dan oluşuyor. Manavgat İlçe Tarım Müdürlüğü’nün koordinasyonunda orman yangınında zarar gören evcil hayvanlar, yabani hayvanlar, sokak hayvanları ve çiftlik hayvanları BUÜ’lü ekip tarafından tedavi ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat