Özdilek

Eğitim

Bursa’da memur adaylarına ücretsiz KPSS eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Birlik Vakfı ve Bursa Pegem Akademi işbirliğiyle düzenlendiği ‘KPSS Fest’, memur adaylarının yoğun ilgisiyle devam ediyor. BURSA (İGFA) - Bursa’da 2018 yılından beri KPSS’ye hazırlanan memur adayla

15 Temmuz 2021 Saat: 19:05
Bursa’da memur adaylarına ücretsiz KPSS eğitimi
Bursa’da memur adaylarına ücretsiz KPSS eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Birlik Vakfı ve Bursa Pegem Akademi işbirliğiyle düzenlendiği ‘KPSS Fest’, memur adaylarının yoğun ilgisiyle devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’da 2018 yılından beri KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Birlik Vakfı ve Pegem Akademi işbirliğiyle Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Genel Tekrar Kampı’na (KPSS Fest) ev sahipliği yapıyor.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanında uzman eğitmenler tarafından verilen ve 12 Temmuz’da bağlayan kamp 17 Temmuz’a kadar sürecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da beraberindeki Birlik Vakfı Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar ile birlikte KPSS Fest’i ziyaret ederek, memur adaylarına sınav öncesi moral verdi.

Başkan Aktaş, daha sonra ders arasında memur adaylarına pilav, ayran ikram etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat