Özdilek

Siyaset

Bursa’da DEVA’dan Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ve heyeti sel felaketine uğrayan Yıldırm ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde incemelerde bulundu. BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sel baskını sabah saat 05.00 sıralarında yaşandı.

8 Ağustos 2021 Saat: 12:05
Bursa’da DEVA’dan Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Bursa’da DEVA’dan Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ve heyeti sel felaketine uğrayan Yıldırm ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde incemelerde bulundu.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sel baskını sabah saat 05.00 sıralarında yaşandı. Şiddetli sağanak yağış sele dönüşünce önüne aldığını götürdü. Su baskınlarının yaşandığı mahallede, vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerindeki ve iş yerlerindeki suları kovalarla tahliye etti.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, Değirmenönü Mahallesi'ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. "Plansız şehirleşme ve kötü yönetimin sonucunu her yağış ile birlikte Bursa halkı olarak yaşıyoruz" diyen Başkan Özgöz, "Yaşanan her sel felaketinin ardından günümüzde benzer yıkıcı tablo ile karşılaşmak gerçekten üzücü. Çok şükür ki can kaybı yaşanmamış olması bölge olarak tesellimiz oldu.Sel afetinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun" dedi.

Ziyarette mahalle sakinleri de, her yağışta aynı sorunlarla karşılaştıklarını belirterek, mağduriyetlerinin yetkililer tarafından giderilmesini talep etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat