Özdilek

Siyaset

Bursa'da AK Partili yeni üyeler rozetlerine kavuştu

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Türkiye genelinde olduğu gibi partilerine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. BURSA (İGFA) -Yeniden Refah Partisi önceki dönem Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Birim Başkan Yardımcısı Seyithan Dönüş,

10 Ocak 2022 Saat: 15:05
Bursa'da AK Partili yeni üyeler rozetlerine kavuştu
Bursa'da AK Partili yeni üyeler rozetlerine kavuştu

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Türkiye genelinde olduğu gibi partilerine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) -Yeniden Refah Partisi önceki dönem Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Birim Başkan Yardımcısı Seyithan Dönüş, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti saflarına katıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanlık binasında gerçekleştirilen programla yeni üyelere rozetleri takıldı. AK Parti il yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımları ile gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana büyüyen, milletin güven ve desteği ile gün geçtikçe gücüne güç katan bir erdemliler hareketi olduğunu belirtti.

 Davut Gürkan, Türkiye’nin güçlü geleceğine açılan yolda çok önemli bir viraj olan 2023 öncesinde davalarına yol arkadaşlığı yapacak olan her yeni AK sevdalının adımlarını daha da güçlendireceğini ifade ederek, “Partimizin gücüne güç katacak olan yeni üye çalışmalarımız Bursa genelinde aralıksız sürüyor. Hemşehrilerimizin çalışmalarımıza gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek bizleri çok mutlu ediyor.  20 yıldır ilmek ilmek işlediğimiz her alanda söz sahibi, güçlü bir Türkiye hedef ve vizyonumuza hep birlikte yürüyecek ve gelecek nesillerimize dünyada her konuda iddialı ve refah bir ülke bırakacağız. Bu yolda yürürken şevkimiz ve yeni dava arkadaşlarımızla gücümüz gün geçtikçe artıyor. Bizlere, hizmetlerimize, vizyonumuza ve davamıza inanarak yol arkadaşlığı yapan her kademeden teşkilat mensuplarımıza ve desteklerini bizden esirgemeyen aziz milletimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat