Özdilek

Siyaset

Burcu Çetinkaya, dur, durak bilmiyor!

Bir günde üç yüzün üzerinde noktaya dokunarak ünsiyet kurarak adeta kırılması güç bir rekora imza atan Burcu Çetinkaya, dur, durak bilmiyor!

17 Şubat 2019 Saat: 08:25
Burcu Çetinkaya, dur, durak bilmiyor!
Burcu Çetinkaya, dur, durak bilmiyor!

 Burcu Çetinkaya, dur, durak bilmiyor!

Haber detayı

 

Bir günde üç yüzün üzerinde noktaya dokunarak ünsiyet kurarak adeta kırılması güç bir rekora imza atan Burcu Çetinkaya, dur, durak bilmiyor!

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, seçimlere kırk gün kala tüm dengeleri alt üst edeceğinin sinyallerini verdi. Güzeller ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyareti ile başlayan Başkan Adayı  Burcu Çetinkaya’nın programı sırasıyla Hastane ziyareti, Türk Kızılayı Gebze Şubesinin genel kurulu, Gaziler Mahallesi nokta esnaf ve halk ziyareti, Balkan Göçmenleri derneği, Bayburt’un Düşman işgalinden kurutuluşunun 101. Yıl dönümüm programı, Giresun Espiyeliler derneğinin 12. Kuruluş yıl dönümü progamı ve son olarak Yenikent ev ziyareti ile noktalandı.

 

“Tabanı sağlam ayakkabılar ile sürekli shada olacağız”

Kimsenin seçimin sonucunun belli olduğu yönünde rehavete kapılmaması gerektiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Güzeller ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyaretinde gördük ki halkımız artık değişim zamanının geldiğini söylüyor. Bu anlamda biz de kendilerine umut olduk. Gebze için hayallerimiz var diyerek yola çıkmıştık. Nasıl bir kentte yaşamak istiyorsunuz diye sormuştuk. Şimdi bu sorularımızın cevaplarını sahada birebir alıyoruz. Biz tüm fertleriyle yönetimde söz sahibi olan bir belediye hayal ediyoruz. Bu hayalimizi de halkımızla beraber gerçekleştireceğiz. Kuracağımız halk meclisleri ile hem hizmeti hem de sorunların çözümünü halkın ayağına getireceğiz. Bu kenti sadece çalışılan değil aynı zaman da yaşanılabilen bir kent haline getirmek en büyük hayalimiz. Köyleriyle ve merkez mahalleleriyle tamamen bir olmuş bir kent tasavvur ediyoruz. Bunun içinde bizim şaşalı makam odları yerine tabanı sağlam ayakkabılar ve yol arkadaşları gerekiyor. Çünkü biz 1 Nisan sabahından itibaren koltuk işgal etmek için değil halka hizmet etmek için sürekli sahada olacağız.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat