Özdilek

Güncel

Bu kez 3 gün kısıtlama

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ile gönderilen genelge doğrultusunda tüm ülkede 3 gün tam kapanma uygulanacak

22 Nisan 2021 Saat: 00:29
Bu kez 3 gün kısıtlama
Bu kez 3 gün kısıtlama

Bu kez 3 gün kısıtlama

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ile gönderilen genelge doğrultusunda tüm ülkede 3 gün tam kapanma uygulanacak

Korona virüs tablosundaki gidişatın iyi olmamasından dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile hafta sonu birleştirilerek 3 günlük bir tam kapanma kararı çıktı.

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “ 23 Nisan Sokağa Çıkma Kısıtlaması” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre; tüm illerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak.

Cuma, cumartesi, pazar günlerinin tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması, 26 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’de sona erecek. “Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi” geçerli olacak. Hafta sonu 10.00- 17.00 saatleri arasında açık olan bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemişçi ile şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair usul ve esaslar 23 Nisan Cuma günü de bire bir uygulanacak. İzmit cadde, sokak ve parklar, diğer hafta sonlarında olduğu gibi yine can dostlarımıza, kuşlara ve görevlilere kalacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat