Özdilek

Güncel

Boşnak Börekçi Kartepe’de açıldı

Dünya markası olan Boşnak Börekçi’nin 45’nci şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi

11 Ekim 2019 Saat: 18:34
Boşnak Börekçi Kartepe’de açıldı
Boşnak Börekçi Kartepe’de açıldı

Boşnak Börekçi Kartepe’de açıldı

Dünya markası olan Boşnak Börekçi’nin 45’nci şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi

İşletmeciliğini Turan Karadeniz’in yaptığı, konusunda uzman ve deneyimli 6 personelin görev üstlendiği Boşnak Börekçi, Kartepe, İstasyon Mahallesi, Köseköy ışıklarda hizmete girdi.

Açılışa protokol ve siyasi ilgisi

Boşnak Börekçi Kartepe şubesinin açılışına Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar’ın yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Zafer Arat ile Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Sedat Uslu ile çok sayıda davetli katıldı.

Kurdeleyi birlikte kestiler

Boşnak Börekçi’nin sahiplerinden Samet Balkan’ın da katıldığı açılışın kurdelesini Kaymakam Çağlar, Başkan Mustafa Kocaman, Koordinatör Zafer Arat ve Turan Karadeniz birlikte hayırlı olması dilekleriyle kesti.

Yaklaşık 250 çeşit ürün

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Kartepe Kaymakamı ve beraberindekiler ürünler hakkında mutfak ustasından bilgi aldı. Başta börek olmak üzere poğaça, şerbetli tatlılar, mantı, kuru ve yaş pastanın yanı sıra su böreğinden oluşan geniş ürün çeşitlerinin yaklaşık 250 olduğu belirtildi.

“Amaç en iyi hizmeti vermek”

Açılış sonrası Boşnak Börekçi salonunu dolduran davetlilere kavurmalı su böreği, su böreği, kuru ve ya pasta, poğaçalar, meşrubat ve çay servisi kısa sürede yapıldı.Açılışa katılanlara teşekkürlerini sunan Boşnak Börek Kartepe şubesi işletmecisi Turan Karadeniz, “Amacımız, halkımıza en iyi hizmeti vermek” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat