Özdilek

Aşayiş

Boşandığı eski eşini bıçakladı

2 yıl önce bitirdiği evliliğini kabullenemiyen eski eşini Eşini sık sık arayarak geri dönmesini isteyen koça bıçakla yaradığı eşi hastanelik etti.

16 Temmuz 2017 Saat: 14:18
Boşandığı eski eşini bıçakladı
Boşandığı eski eşini bıçakladı

Ankara Polatlı’da ikamet eden  Erdal ve Vildan Y. çifti,  22 yıllık  evliliklerini, aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle  2 yıl önce bitirdi.Ancak Erdal Y. bu ayrılığı kabullenemedi.  Eşini  sık sık  arayarak geri dönmesini istedi. Hatta tehdit etti. Yaşadıklarında bunalan Vildan Y.  Kocaeli’nde bulunan akrabalarının yanına sığındı.  Daha sonra İbnisina Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde bir ev tuttu.  Erdal Y. ise  eşini bulmak için  çabalarken Kocaeli’ne geldiğini öğrendi.  Kocaeli’ne gelen ve eşinin adresini bulduktan sonra  birkaç gün eşini takip eden  Erdal Y.,  Vildan Y.  evinden çıkıp bakkala gittiği sırada, karşısına çıktı.  Eşi ile ile bir süre konuşup tartıştı.  Eşi yanından ayrılırken arkasından yaklaşıp boğazından bıçakladı.Olay sonrası  Erdal Y. olay yerinden kaçarken çevredekilerin haber vermesi ile  olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadını Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.  Zanlı ise polisin yaptığı  çalışma sonucu kısa sürede yakalandı.  Vildan Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilrken, öfkeli kocanın emniyette işlemlerinin devam ettiği  ve adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat