Özdilek

Siyaset

“Boş İşler” kupası Katırcıoğlu’na

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, düzenlediği basın toplantısında AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na “Boş İşler” kupası verdi.

9 Kasım 2019 Saat: 13:55
“Boş İşler” kupası Katırcıoğlu’na
“Boş İşler” kupası Katırcıoğlu’na

“Boş İşler” kupası  Katırcıoğlu’na

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, düzenlediği basın toplantısında AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na “Boş İşler” kupası verdi.  

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün basın açıklamasında İzmit İlçe Başkanı İsmail Yazgan, Merkez Karar Kurulu üyesi Aynur Kurt, il yöneticileri Atilla Hatipoğlu, Hamza Koç, Ramazan Tekin, Mükerrem Ocakoğlu, Uğur Nurcan, Sait Özmüş ve Seher Eski yer aldı. Basın açıklamasında konuşan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül Lösemi Haftası’na değinerek, “Öncelikle geçen hafta anne ve babalar için duygusal bir hafta. 2-8 Kasım Lösemi Haftası’dır. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlara gelen hastalık bize gelsin diyoruz. Lösemiden hiçbir çocuğumuzu kaybetmememiz en büyük isteğimizdir” ifadelerini kullandı.

Katırcıoğlu çözüm üretsin

“Kocaeli’nin belli başlı sorunları var” diyen Nazlıgül, “Sürekli olarak bu konuda uyarılarda bulunuyoruz. Radiye Sezer Katırcıoğlu hanım geçtiğimiz aylarda Kandıra’nın köylerinde karpuz keserken gazetelere poz verdi. Gölcük’ün 2 köyünde kestane toplarken ve pekmez kaynatırken fotoğrafları var. Bu hanımefendiye iki satır sözümüz var. Aslında bu sözlerimiz 12 milletvekilinedir. Bizim pekmez kaynatmaktan çok oradaki sıkıntıların çözümü ile ilgilenecek milletvekillerine ihtiyacımız var” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

 “AKP’nin 2002’den beri yaptığı şovdur bu fotoğraflar aslında” sözlerini kullanan Nazlıgül, “Biz Radiye Hanım’a bu sebeple boş işlerle uğraşan milletvekili ödülünü vermek istiyoruz. Kandıra’da karpuz kesti. Kandıra’nın sorunlarını biliyor mu acaba? Kocaeli’de hayvancılığın en çok olduğu yer Kandıra’dır. Kandıra’da kaçak kesim yapan bir mezbahane var. Kandıralılar devletten destek alabilmesi için ruhsatlı bir mezbahada kesim yapması gerekiyor. Oradaki insanlar Sakarya’da kestiriyor hayvanlarını. Bundan Radiye Hanım’ın haberi var mıdır acaba” diye konuştu.

Sözlerini sürdüren Nazlıgül, “Kandıra’da bir devlet hastanesi var ama orada hastaya bakacak doktor yok. Sıkıntılı durumlarda İzmit’e getiriyorlar hastalarını. Buradan nöbet tutmaya oraya giden doktorlar var. Hem doktorlara hem o insanlara yazıktır. Buradan oraya giderek hizmet veren doktor ne kadar verimli olabilir? Aynı şekilde Gölcük’te çok geride kalmış bir ilçemizdir. Oralarda gidip pekmez kaynatıp karpuz kesme şovunu yapacaklarına bu sorunlara yönelsinler” açıklamasında bulundu.

 “Gölcük’te yapılacak bir otoban var ve o da köylülerin arazisinden geçiyor” diyen Nazlgül, “Bunu da bir oldu bittiye getirdiler. Kocaeli Bursa arasından geçen tek yol Gölcük’ten geçiyor ve bu yolun ıslah edilmesi gerekiyor. Bir otoban yolu beklemek yerine bu geçişlerin ıslah edilmesi gerekiyor. Köylü eksem mi ekmesem mi diye düşünüyor. Burada Radiye Hanım üzerinden gidiyoruz fakat tüm milletvekillerinedir bu sözümüz. Kandıra’nın ölüm yoluna başlandı buradan otogardan ama hala bir türlü bitirilemedi. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Bu sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerekiyor” diye konuştu.

AK PARTİ, EFE’NİN ARKASINDA DURDU

Nazlıgül sözlerinin sonunda şunları söyledi: “Bu İzmit Belediyesi’nden işten çıkarılan muhtar olayı ile ilgili bir konu var. Konu biraz soğudu aslında ancak ortada siyasi olarak oynanan bir oyun olduğunu düşünüyorum. İbrahim Efe siyasi bir oyuna kurban oldu çünkü AK Parti arkasında durdu ve büyükşehirde işe alındı. İbrahim Efe düzgün bir insandır severim fakat İzmit Belediyesi’nden işten çıkan birçok insan var. O halde bu insanların hepsinin büyükşehirde işe alınması mı gerekiyor.

EFE, SİYASİ BİR OYUNA PİYON OLDU

İbrahim Efe’ye bu öncelik neden tanınmıştır? İbrahim Efe haklı olsa hakkını iş mahkemelerinde arardı. Ben öyle bir şey duymadım. Muhtemelen AK Parti arkasında durdu ve siyasi bir oyuna piyon olarak kullanıldı. Şuanda İzmit Belediyesi’nde eski dönemden kalan birçok müdür var. Demek ki bütün AK Partililer işten çıkarılmıyor. İşini yapan insanlar işten çıkarılmıyor.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat