Özdilek

Ekonomi

Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nden Avrupa’ya İhracat Artıyor

Kocaeli Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi olan, Akmeşe yolu üzerinde kurulu bulunan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı ve Metraco İth.İhr.A.Ş. proje ortaklığında sürdürülen ihracat çalışması artarak devam ediyor.

4 Temmuz 2018 Saat: 12:18
Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nden Avrupa’ya İhracat Artıyor
Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nden Avrupa’ya İhracat Artıyor

Dün Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nden 30 bin adet konfeksiyon ürünü Hollanda’ya sevkiyat için TIR’a yüklenerek gönderildi.

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde tanınmış markalara satışı yapılan kaliteli ve katma değeri yüksek konfeksiyon ürünlerinin üretildiği Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi‘nde Hollanda ağırlıklı “Scotch&Soda” markası başta olmak üzere çeşitli ürünlerin üretimi sürüyor.

Geçen yıl 350 bin adet üretilen konfeksiyon ürün sayısının, bu yıl yükseltilen hedef proje ile 550-600 bine ulaşması bekleniyor. Ortalama olarak temel ürünlerde yıllık 400 bin civarında üretim yapılan konfeksiyon bölümünde; dağıtım merkezi olan Hollanda Dağıtım Merkezi’nden Japonya, Yeni Zelanda, Avustralya, Avrupa, Ortadoğu, Güney Asya ülkelerine dağıtım yapılıyor.

118 engelli ile üretimlerin gerçekleştiği Bizimköy Engelller Üretim Merkezi’nde,  yeni yatırımlar ile yeni istihdam alanları oluşturulan projede,   yeni kurulan konfeksiyon, kesimhane ,baskı ,nakış ve soft yıkama bölümlerinin önceki ay sonunda hizmete girdiği açıklandı.

Etiketler: Bizimköy,,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat