Özdilek

Güncel

Bilim ve sanayi şenliği bu gün düzenlendi

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Sanayi Şenliğinin açılış kurdelesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kesti.

16 Nisan 2018 Saat: 21:55
Bilim ve sanayi şenliği bu gün düzenlendi
Bilim ve sanayi şenliği bu gün düzenlendi

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu tarafından Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Bilim ve Sanayi Şenliği bu gün düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış kurdelesini kestiği açılış töreninde kendisine Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Gülbaş MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Okul Müdürü Muammer Aksoy, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler eşlik etti. 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu Müdürü Muammer Aksoy’un açılış ve selamlama konuşmalarının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır yaptı. Konuşmalar ve Türkiye Bayan Basketbol Şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilere ödüllerinin verilmesi ardından açılış kurdelesini kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencileri tarafından Bilim ve Sanayiye ait yaptığı projeleri tek tek inceleyerek, öğrencileri ürettiği projeler için tebrik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat