Özdilek

Spor

Bilge Baran’dan kadınlara destek

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Körfez Belediyesi Spor Akademilerinde profesyonel hocalar eşliğinde spor yapan kadınlara destek ziyaretinde bulundu

15 Ekim 2017 Saat: 12:33
Bilge Baran’dan kadınlara destek
Bilge Baran’dan kadınlara destek

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, eşi Bilge Baran’da halk ile iç içe olmayı sürdürüyor. Katıldığı her platformda özellikle kadınlara yönelik büyük desteği olan Bilge Baran, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ile birlikte Spor Akademisinde spor yapan kadınlara çat kapı ziyarette bulundu.

Spor bahane, sohbet şahane

Sıcak, samimi bir atmosferin oluştuğu ziyarette Bilge Baran kadınlarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi, not aldı. Sizleri mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor diyen Bilge Baran,“ İlçemizde spor yapan kadınlarımızı ve onların yüzlerinde ki tebessümü görünce bizler de seviniyoruz. Halkımızın, vatandaşımızın istekleri bizim için önemli. Bu azimli duruşunuzdan dolayı hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum “ şeklinde konuştu.

Körfezli kadınlar çok memnun

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran sadece çocuklara-gençlere yönelik değil, çalışma hayatından ev hanımlığından spor yapmaya fırsatı olmayan kadınları da düşündü. Spor yapmayan kalmasın ifadeleri her gittiği yerde belirten Başkan İsmail Baran, Spor Akademileri’nin kapılarını kadınlara sonuna kadar açtı. Zumba’dan platese birçok aktiviteyi gerçekleştirdiklerini belirten kadınlar ise, Başkan İsmail Baran’a ve eşi Bilge Baran’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat