Özdilek

Spor

Betül’lü Milliler Balkan Şampiyonu

Büyükşehir Kağıtsporlu Milli Masa Tenisçi Betül Töz’ün de aralarında yer aldığı Genç Bayan Milli takımı Balkan Şampiyonu oldu.

12 Haziran 2017 Saat: 19:57
Betül’lü Milliler Balkan Şampiyonu
Betül’lü Milliler Balkan Şampiyonu

 Bulgaristan´ın Albena şehrinde düzenlenen Gençler Masa Tenisi Balkan Şampiyonası takım maçlarında Türkiye, adını zirveye yazdırdı. Millilerimiz takım maçlarında dört kategoride üç  birincilik, bir de üçüncülük elde ederek Takımlar Balkan Şampiyonluğunu elde etti.

Erkekler finalde Romanya’yı yendi

Genç Erkeklerde Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin ve Umut Emre Başsan´ın forma giydiği maçta Milli takımımız finalde Romanya´yı 3-2 yenerek Balkan Şampiyonluğuna uzandı. Milli takımımız final maçına gelinceye kadar sırasıyla Bulgaristan´ı 3-1, Kosova´yı 3-0, Bosna Hersek´i 3-1 yendi. 

Bayanlarda Romanya’yı yendi

Genç Bayanlarda Simay Kulakçeken, Betül Nur Kahraman, Betül Töz ve Aybüke Öner´in yer aldığı Genç Bayanlar final maçında Romanya´yı 3-0 mağlup eden Türkiye Balkan Şampiyonu oldu. Milli takımımız finale gelinceye kadar Bulgaristan´ı 3-2, Borsa Hersek ve Moldova´yı aynı sonuçla 3-0, Sırbistan´ı ise 3-1 yendi. 

Tarihi bir başarı

Tarihi bir başarıya imza attıklarını belirten Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, ´´Balkan Şampiyonası tarihinde Türkiye ilk kez üç kategoride de şampiyonluğa ulaştı. Oyunculardan antrenör ve yöneticilere kadar tam bir takım havası mevcut. Güzel bir ruh oluştu. Çalışma arkadaşlarıma antrenör ve sporcularımıza teşekkür ve tebrik ederim. Camiamıza hayırlı olsun´´ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat