Özdilek

Ekonomi

Belediyeden yeni bir uygulama

Kardeş Eller projesiyle entegre edilen uygulamayla, vatandaşlar internet üzerinden ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödeyebilecek

9 Haziran 2020 Saat: 20:58
Belediyeden yeni bir uygulama
Belediyeden yeni bir uygulama

İhtiyaç sahibi vatandaşlara umut olacak “Kardeş Eller” projesini hayata geçiren İzmit Belediyesi, bu kez de Askıda Fatura uygulamasını başlattı. İzmit Belediyesi, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Dost Eller, gıda kolisi, askıda gıda, sıcak yemek dağıtımı gibi projelerin ardından bu hafta başlattığı Kardeş Eller projesiyle, önemli bir çalışmaya daha imza atmıştı. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma ekseninde örnek çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, bu kez de Askıda Fatura uygulamasını hayata geçirdi. Kardeş Eller projesiyle de entegre olacak çalışacak Askıda Fatura uygulaması için, vatandaşlar www.izmitkardeseller.com adresinden ihtiyaç sahiplerine fatura yardımı yapılabilecek.

İhtiyaç sahipleri rahat nefes alacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İzmitlileri anlamlı bir proje ile bir araya getiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından salgın sürecinde başlatılan ‘Askıda Fatura’ uygulaması, artık İzmit’te de hayata geçirildi. İhtiyaç sahiplerine yönelik birçok projeye imza atan İzmit Belediyesi, bu kez Askıda Fatura uygulaması ile ekonomik yönden zor günler geçiren ve yüksek faturalarla mücadele eden ailelere bir nebze olsun rahat nefes aldırmak istiyor.

“uygulama nasıl olacak?

Kardeş Eller projesi ile www.izmitkardeseller.com  adresine girilerek, birçok desteğin yanı sıra Askıda Fatura desteği de sağlanabilecek. Askıda Fatura sayfasında yer alan faturalar, İzmit Belediyesinin sosyal ihtiyaç değerlendirme kriterleri doğrultusunda desteğe ihtiyaç duyduğu tespit edilen vatandaşların faturalarından oluşuyor. Destek olmak isteyen vatandaşlar, ödemek istediği fatura tutarını seçip askıdan al butonuna tıklayarak İSU’nun fatura ödeme sayfasına yönlendirilecek. Bu sayfaya ödeme bilgilerini girerek fatura konusunda desteğe ihtiyacı olan bir vatandaşımıza kardeş eli uzatabilecek.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat