Özdilek

Spor

Belediye Derincespor’da İmzalar Atıldı

Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan Belediye Derincespor’da imzaların atılmasının ardından ilk etap çalışmaları başladı.

17 Temmuz 2019 Saat: 12:58
Belediye Derincespor’da İmzalar Atıldı
Belediye Derincespor’da İmzalar Atıldı

Belediye Derincespor’da İmzalar Atıldı

Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan Belediye Derincespor’da imzaların atılmasının ardından ilk etap çalışmaları başladı.

Belediye Derincespor’da İmzalar Atıldı

Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan Belediye Derincespor’da imzaların atılmasının ardından ilk etap çalışmaları başladı.

İmza Töreni Düzenlendi

Geçtiğimiz yıl çok önemli bir başarıya imza atarak Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa ulaşan Belediye Derincespor yeni sezon öncesi startı verdi. Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan sarı lacivertliler kendi tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından sahaya indi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde teknik heyet ve futbolcular ile sözleşme imzalandı.

İç ve Dış Transferler

Gerçekleşen tören ile birlikte Belediye Derincespor Kulübü Teknik Direktörü Talip Yeşilyurt,yardımcı antrenörler Mehmet Subaş, Necip Koçal, kaleci antrenörü Şevki Ekşi ve anlaşmaya varılan futbolcular kendilerini sarı lacivertli camiaya bağlayan imzaları attı. İç transferde Enes Çetin, Bahtiyar Yıldırım, Tayfun Kırca, Fatih Yıldırım, Koray Baykara, Aykut Aslan, Cihan Halil, Gökalp Çakan, İsmail İrveşa, Yiğit Ali Bayrak, Kerem Gülmez, Ufuk Gülez ve Sefa Tunç ile sözleşme yenileyen Belediye Derincespor, dış transferde ise Sercan Uslu, Kadir Baylan, Uğur Can ve Rıdvan Aykan’ı renklerine bağladı.Başkan Aygün’den Tam Destek Yeni sezonda Belediye Derincespor camiasının başarılı olacağına inandığını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın 2019-2020 sezonunda hem başarıları hem de centilmenlikleriyle örnek olacaklarına inanıyorum” dedi. Sezon başı hazırlıkları kapsamında Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde antrenmanlara başlayan Belediye Derincesporlu futbolcular, 27 Temmuz’a kadar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek. Teknik direktör Talip Yeşilyurt yönetiminde ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak olan Belediye Derincespor, ardından Bolu’da kampa girerek hazırlıklarına devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat