Özdilek

Aşayiş

Bebek izleme kamerası çaldılar

Başiskele İlçesinde faaliyet gösteren bir bebek ürünü mağazasının 5 ayrı şubesinden, değeri 2 bin ile 2 bin 500 lira arasında değişen, bebek izleme kameraları çalındı.

16 Aralık 2018 Saat: 15:20
Bebek izleme kamerası çaldılar
Bebek izleme kamerası çaldılar

Bebek izleme kamerası çaldılar

23 Ekim ve 10 Kasım 2018 tarihleri arasında, İzmit ve Başiskele İlçesinde faaliyet gösteren  bir   bebek ürünü mağazasının  5 ayrı şubesinden,  değeri  2 bin ile 2 bin 500 lira arasında değişen,  bebek izleme kameraları çalındı. Kocaeli    İl Asayiş Şube Müdürlüğü  Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri,  olayla ilgili çalışma başlatarak, mağazalarda ve  çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.  Yapılan incelemelerde, şahısların   mağazalara geldikleri araç ve plakası   tespit edildi. İstanbul’da  bir Rent A Car  firmasından kiralandığı  belirlenen aracı, kiralayan şahısın kimlik bilgilerine ulaşan  Kocaeli Polisi, şahısın  daha öncede  çeşitli illerde aynı  markanın mağazasına  girerek hırsızlık yapan B.A(28)  olduğunu  belirledi.Kocaeli    İl Asayiş Şube Müdürlüğü  Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri   B.A’yı tespit ettikten sonra , onunla birlikte daha önce  aynı   mağazalardan hırsızlık yapan S.Y(27)  isimli şahısında, Kocaeli’nde  5 ayrı şubeden gerçekleşen 12 adet  bebek izleme kamerası hırsızlığında, B.A ile birlikte olduğunu belirledi. Mağazalara  müşteri gibi girip,kendi geliştirdikleri  sistemle, alarmlarını etkisiz hale getirdikten sonra,  yanlarında getirdikleri çantalarının içerisine atarak çalan 2 şüphelinin,önceki gün yine Kocaeli’ne hırsızlık için geldikleri tespit edilince, ekipler  D-100 Orduevi mevkiinde  takibe aldıkları aracı durdurarak her iki  şahısıda yakaladı. İfadeleri alınan 2  şüpheli Kocaeli Adliyesine sevk edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat