Özdilek

Spor

BBP’li Cevrim, Körfez’e çıkarma yaptı

BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, Körfez’de esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı

11 Mayıs 2018 Saat: 14:21
BBP’li Cevrim, Körfez’e çıkarma yaptı
BBP’li Cevrim, Körfez’e çıkarma yaptı

BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimler öncesinde Körfez’e adeta çıkarma yaptı. Cevrim, Körfez'de Ağadere esnaflarını ziyaret ederek karanfil dağıttı. Vatandaşlara kendisini tanıtan ve destek isteyen Cevrim, “Bende 10 yıldır bayan kuaförüyüm küçük esnafın sorunlarını mecliste en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi. Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü de ziyaret eden Cevrim, Cumhur İttifakına destek istedi.

İdam cezası geri gelmeli

Neden aday adayı olduğunu belirten Cevrim, “Aday adayı olmamdaki en önemli etkenlerden biri de kadına ve çocuklara yönelik şiddet, istismar, ve tecavüz olayları. Bu konuyla ilgili idam cezasının geri getirilmesi için bir kadın ve bir anne olarak elimden gelen gayreti göstereceğim. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Milli Mutabakat Çağrısında da belirttiği gibi siyaseti hiçbir zaman gaye edinmeyeceğini, kutsal gayelerin vasıtası olarak göreceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat