Özdilek

Siyaset

BBP Karamürsel ilçe başkanı Aktulu'dan ,gençlere siyasete davet

BBP Karamürsel İlçe başkanı avukat Fatih Aktulun gençleri BBP çatısı altında siyaset yapmaya davet etti

19 Ağustos 2017 Saat: 20:57
BBP Karamürsel ilçe başkanı Aktulu ,gençleri siyasete daveti
BBP Karamürsel ilçe başkanı Aktulu'dan ,gençlere siyasete davet

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı’nda ilçe atamaları hızlı bir şekilde sürüyor. Geçtiğimiz günlerde 10 ilçe de atamaları gerçekleştiren ve yetki belgelerini ilçe başkanlarına teslim eden BBP Kocaeli İl Teşkilatı, önceki gün de Karamürsel ilçe teşkilatına atama yaptı. Partinin genç ve başarılı avukatlarından Fatih Aktulun, BBP Karamürsel İlçe Başkanlığı’na atandı. Görevi genç avukata tevdi eden BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, “Fatih Aktulun kardeşimiz genç ve başarılı bir avukat. İnanıyorum ki mesleki alandaki başarısını siyasi hayatına taşıyacak, oluşturacağı kadro ile bize Karamürsel’de güç katacaktır. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun düşüncesi ve felsefesi ile büyüdüğünü ifade eden Aktulun ise, “Bize düşen verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek. Allah’In izniyle de bunu en iyi şekilde yapmak için mücadele edeceğiz. Önce teşkilatımızı oluşturacağız. Ardından da ara vermeden 2019 seçimleri için kolları sıvayıp çalışmalarımıza başlayacağız. Genç, dinamik, siyaset yapmak isteyen tüm Karamürsellileri de BBP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

 

1988 yılında Kocaeli de doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sona 2013 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Halen İzmit’te bulunan Siyah Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nda avukatlık yapmaktadır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat