Özdilek

Siyaset

BBP bütün ilçelerde teşkilatlanmasını tamamladı

Referandum öncesinde görevi devir alan il başkanı Serhat Duyar, Kocaeli'nde bütün ilçelerde teşkilatlanmasını tamamladı. BBP ilçe kongrelerinin ardından il kongresi için hazırlıklarına başlayacak.

22 Ağustos 2017 Saat: 11:10
BBP bütün ilçelerde teşkilatlanmasını tamamladı
BBP bütün ilçelerde teşkilatlanmasını tamamladı

Referandum öncesinde yeniden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli il başkanlığına atanan Serhat Duyar, 12 ilçede teşkilatlanmasını tamamladı. Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ile yola devam kararı alan Duyar, ardından da geri kalan ilçelerde teşkilatlanma için ekibiyle birlikte çalışmalara başladı. Sırasıyla İzmit’te Yakup Üstün, Dilovası’nda Hasan Yıldız, Çayırova’da Elvan Şahin, Kartepe’de Kadir Engin, Kandıra’da Kemal Akman, Derince de İsmail Aydın, Gölcük’te Sezgin Özmen, Başiskele de Mehmet Fındıkçı, Körfez de Şahin Adal ve Karamürsel de Fatih Aktulun’a görev veren Serhat Duyar, son olarak görevlendirmeyi ise tek eksik kaldıkları Darıca ilçesinde yaptı. Darıca da teşkilatlanma görevini eski Körfez İlçe Başkanı mimar Tekin Orhan’a teslim eden Duyar, atama yapılan isimlerin en kısa sürede kongreye gideceklerini ifade etti. Ardından da il kongresini Kocaeli’nin en büyük salonlarında geçekleştirmek için kolları sıvayacaklarını ifade eden Serhat Duyar, “Görevlendirip yetki belgelerini teslim ettiğimiz ilçe başkanlarımızın en kısa sürede ilçe kongrelerini gerçekleştireceğine inanıyorum. BBP’nin Kocaeli’de ne kadar güçlü olduğunu teşkilatlanma çalışmalarımızla bir kez daha gösterdik. Yapacak olduğumuz il kongresinde de zaten bunu herkes görecek. Hedefimiz Kocaeli’nin en büyük salonlarından birinde, bin kişiye ulaşan bir katılımla kongremizi gerçekleştirmek. Yeni görev verilen ve hali hazırda ilçe başkanlığı görevini yürüten arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum” dedi.

BBP İlçe Başkanları

Gebze                  Zülfikar Şahin

Karamürsel        Fatih Aktulun

Gölcük                 Sezgin Özmen

Başiskele             Mehmet Fındıkçı

Kartepe                               Kadir Engin

Kandıra                                Kemal Akman

İzmit                     Yakup Üstün

Derince                               İsmail Aydın

Körfez                  Şahin Adal

Dilovası                                Hasan Yıldız

Çayırova              Elvan Şahin

Darıca                   Tekin Orhan

TEKİN – BBP’de son atama Darıca ilçe başkanlığına yapıldı. Körfez İlçe eski başkanı Tekin Orhan, teşkilatlanma çalışmalarını yapmak üzere Darıca ilçe başkanlığına atandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat