Özdilek

Turizm

Bayramoğlu’nda Balyonoz koyu çalışmalar devam ediyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alırken, Bayramoğlu sakinleriyle de proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.

11 Nisan 2018 Saat: 14:50
Bayramoğlu’nda Balyonoz koyu çalışmalar devam ediyor
Bayramoğlu’nda Balyonoz koyu çalışmalar devam ediyor

Projenin bölgeye değer katacak önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Şükrü Karabacak, “ekiplerimiz ara vermeden çalışmalara devam ediyor. Proje tamamlandığında ilçemize yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olacağız. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, Bayramoğlu sahillerimize değer katacak önemli bir proje. İçerisinde sosyal tesisler, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları vb. birçok aktiviteyi barındıracak projemizin önemli bir kısmını yaz aylarında tamamlamayı hedefliyoruz.” diyerek çalışmaları inceledi.

Bayramoğlu sakinleri projeden memnun

Çalışmalar hakkında yetkililerle bir süre görüşen Başkan Şükrü Karabacak, daha sonra Bayramoğlu’nda ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Karabacak, geçtiğimiz yıllarda Bayramoğlu ada içinin tamamının altyapı ve üstyapısını yenileyerek parke taşlarla adeta adayı yeniden inşaa ettiklerini ifade ederken, mahalle sakinleri de Başkan Karabacak’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Balyanoz Koyu Projesi’nin bir an önce tamamlanarak hizmete açılması temennisinde bulundular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat