Özdilek

Güncel

“Bayramlar manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı günlerdir”

Hürriyet; “Aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından, bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

3 Haziran 2019 Saat: 04:42
“Bayramlar manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı günlerdir”
“Bayramlar manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı günlerdir”

“Bayramlar manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı günlerdir”

Bayramlar manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı günlerdir  Hürriyet; “Aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından, bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz”dedi. detaylar haberimizde…

“Bayramlar, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği günlerdir”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Bayramların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek için önemli bir fırsat olduğunu belirten Başkan Hürriyet mesajında; “Bayramlar, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, milli ve manevi bütünleşmenin ve en üst seviyede yaşandığı, günlerdir…”

“Ramazan ayının ardından, bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

“Vatandaşlarımızı birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından, bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmesini dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat