Özdilek

Aşayiş

Bayram uygulaması,Vatandaşı mutlu etti

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri, öcellikle yaklaşan bayram öncesi vatandaşları yankesicilik, dolandırıcılık ve kapkaç olaylarına karşı uyarmak için ilginç bir uygulama yaptı.

23 Haziran 2017 Saat: 07:41
Bayram uygulaması,Vatandaşı mutlu etti
Bayram uygulaması,Vatandaşı mutlu etti

Bayan bir polis yankesici kılığına girerek İzmit İlçesinde kurulan Perşembe Pazarı alanına girdi.  Sivil polis pazarda alışveriş yapan cüzdan ve çantalarını gelişi güzel dikkat etmeyen kişilerin gizlice cüzdanını ve cep telefonlarını aldı.Ardından vatandaşların yanına gelerek önce eşyalarını verdi. Ardından bu tür olaylara karşı daha dikkatli davranmaları konusunda uyardı. Yankesici kılığına giren bayan polis tarafından cüzdanı çalınan Lütfiye Cirit, “Alışveriş yapıyordum. Cüzdanım çalındı. Hatalı taşıdığım için. Çantayı elimde tutmam lazım. O zaman kimse çalamazdı. Kocaeli Emniyetinin yaptığı bu uygulama çok faydalı. Polislerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat