Özdilek

Güncel

Bayburtlular’dan Anlamlı Gece

Kocaeli Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluş günü 100. Yılı nedeniyle bir program gerçekleştirdi. Programa AK Parti’liler yoğun katılım sağladı.

2 Mart 2018 Saat: 08:40
Bayburtlular’dan Anlamlı Gece
Bayburtlular’dan Anlamlı Gece

Dernek başkanı Mustafa Varol ve yönetimin organize ettiği Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluş günü Kadıköy Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlik ile kutlandı Programa Dernek Başkanı Mustafa Varol’un yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir danışmanı Gültekin Görüm, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Rıfat Akbaş, Ahmet Çelik, AK Parti, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Polattimur, Ersin Alparslan ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. İlk defa böyle bir gece düzenleyen Kocaeli Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Mustafa Varol bundan sonra da böyle geceler düzenleyeceklerini açıkladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat