Özdilek

Güncel

Başkan Söğüt’ten 29 Ekim mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

28 Ekim 2020 Saat: 10:18
Başkan Söğüt’ten 29 Ekim mesajı
Başkan Söğüt’ten 29 Ekim mesajı

Başkan Söğüt’ten 29 Ekim mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, Cumhuriyetin kuruluşunun 97’inci yıl dönümünü kutlayan Başkan Şener Söğüt, “29 Ekim 1923’te tüm dünyaya ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşundaki heyecan ve gururu, 97’inci yılında yeniden hissetmekte ve bu sevinci milletçe hep birlikte yaşamaktayız.

 

Müşterek görevimiz

Cumhuriyet, milletin kendi gücü, milletin sesidir. İstiklalin meyvesi, zaferin en güzel örneğidir. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, maneviyatımızı, milli değerlerimizi, kültürümüzü hedef alan her türlü şer ve nifak odaklarına karşı köklerimizden aldığımız inançla sonuna kadar mücadele etmek hepimizin müşterek görevidir” dedi.

 

Minnet ve saygıyla anıyoruz

“Kurtuluş Savaşı’nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diyen Başkan Söğüt, “Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat