Özdilek

Güncel

BAŞKAN Özalay ''Afrin milli meselemizdir''

Saadet Partisi Karamürsel ilçe başkanlığından Afrin ile ilgili açıklama yapıldı. İlçe başkanı Mehmet Özalay gündemde olan sınır ötesi operasyonuna değinerek yazılı bir açıklamada bulundu.

27 Ocak 2018 Saat: 10:17
BAŞKAN Özalay Afrin milli meselemizdir
BAŞKAN Özalay ''Afrin milli meselemizdir''

Afrin Operasyonu topyekûn bir mücadele olarak görülmeli ve asla seçim malzemesi yapılmamalı

Sadece ordu düzeyinde değil ,resmi ve sivil olarak “Afrin Operasyonu topyekün bir mücadele olarak görülmeli ve asla seçim malzemesi  yapılmamalı her konuda ve her düzeyde milli düşünce ve hareketle yapılması gerektiğine vurgu yaparak tam manada başarının ancak bu suretle gerçekleşeceğinin altını çizdi. Özalay, Orta Doğu'da yaşanan kaosun Asıl hedefinin Arz-ı Mev’ud yani Büyük İsrail’in kurulması olduğunu belirtti. Onların haritasında ne Türkler, ne Kürtler, ne Araplar ne başka biri var, sadece ve sadece İsrail var. Bu gerçeği hepimizin görüp kenetlenerek bu planın önüne geçmemiz gerekir, dedi.

 Topyekûn bir mücadele

 Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı’nda Türkiye’nin yekvücut olması gerektiğine vurgu yapan İlçe Başkanı, Afrin operasyonu milli bir meseledir. Ordu sefere çıkmışsa artık dua edip yekvücut olmak zorundayız. Bunun için iktidara büyük görev düşüyor. Bunu siyasi rant için kullanıp kamplaşma yapmamalı ve bu konu üzerinden kendi menfaatleri gözetmekten uzak durup milli birliği güçlendirmek için ne gerekiyorsa yapmalıdır. Ancak şunu da belirtmeliyiz ki ABD’nin kuyruğuna takılmasaydık Suriye kesinlikle bu hale gelmezdi. ABD’nin menfaati İsrail’in menfaatidir. Dolayısıyla batıyla, ABD ile birlikte hareket etmek hiçbir zaman biz Müslümanlara fayda getirmedi getirmezde. Bunu iyi bilmeliyiz ve bundan sonraki süreçte de buna çok dikkat etmeliyiz, dedi.

Ek alanı

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat